Buurtapp/Noodknop

Ontwikkelen/Inkopen van een Buurtapp/Noodknop zodat ondernemers elkaar kunnen waarschuwen en te hulp kunnen komen.

Status: Nieuw

Boomverlichting Frits Ruysstraat

Permanente sfeerverlichting aanbrengen in de bomen Frits Ruysstraat. De tijdelijke feestverlichting moet jaarlijks worden aangebracht en na afloop weer worden verwijderd. Dit zijn aanzienlijke kosten die we kunnen besparen met een permanente oplossing. Bovendien is boomverlichting mooier dan wat er nu in de lantaarnpalen hangt.

Status: Aanvraag vergunning afgewezen

Flexibele standplaats

Boulevard Kralingen wil een permanente vergunning voor 3 flexibele standplaatsen die we op dagbasis kunnen verhuren aan ondernemers die incidenteel of tijdelijk een standplaats wil voor een kraam of wagen. Hiermee maken we het voor de ondernemer voordeliger en bespaart dit een hoop gedoe met aanvragen van tijdelijke vergunningen. Daarnaast hebben we als BIZ meer controle over welke ondernemer buiten onze BIZ een standplaats gebruikt.

Status: Gereed

Banieren Frits Ruysstraat

Door het vorige bestuur zijn de banieren aan de Frits Ruysstraat verwijderd na een klacht van een bewoner. Inmiddels hebben we nieuwe geruisloze banieren en willen we deze opnieuw plaatsen. Ook moeten er nieuwe masten geplaatst worden omdat deze ook om onbekende reden zijn verwijderd destijds.

Status: Gereed

Straatoverspanning en spandoek(en)

Een vaak gemeld idee van de ondernemers is om onze winkelstraat meer op te laten vallen met spandoeken over de weg met Welkom… o.i.d. eventueel met verlichting.

Status: Aanvraag vergunning afgewezen

Shoppinggids Boulevard Kralingen

Het uitbrengen van een informatiegids (boekje) over Boulevard Kralingen. De gids bevat toeristische informatie over ons winkelgebied en omgeving en diensten en producten welke bij ons worden aangeboden. Vermelding van alle ondernemers met foto en stukje (eigen) tekst, adres, telefoon en website. De gids zal worden verspreid bij o.a. VVV, hotels, horeca, boek- en tijdschrifthandelaars, enz.

Status: Gereed

Ontwikkeling Ledenportaal

Een afgeschermd deel van de website voor een ledenportaal laten ontwikkelen waarop informatie gedeeld kan worden aangaande berichten van bestuur en werkgroepen, de gemeente, een overzicht van de lopende projecten, nuttige links en jaarstukken. Ook een forum waarop ondernemers discussies kunnen starten en polls waarmee gestemd kan worden over allerlei zaken moet worden geïntegreerd. Tevens moeten ondernemers zich eenvoudig online kunnen abonneren en moeten nieuwe ondernemers die zich online aanmelden meteen gekoppeld worden aan een account voor het ledenportaal.

Status: Gereed

Bewegwijzering

Op een aantal plaatsen een zichtbare bewegwijzering voor bezoekers plaatsen waarop onze ondernemers vermeld staan en waar ze zitten.  

Status: Offerte

Zomerevenement 2023

Dit deel van de site is alleen voor geregistreerde leden.

Muziekkapel/Podium

Het realiseren van een muziekkapel/podium op de hoek Vlietlaan/Weteringstraat. Het groenplantsoen is slecht onderhouden, houdt veel straatvuil vast, en er worden regelmatig ratten gezien door etensresten die er gedumpt worden. Met een muziekkapel kunnen we regelmatig muzikanten en andere kleine voorstellingen organiseren waarmee we meer publiek kunnen trekken naar ons winkelgebied.

Status: Aanvraag vergunning afgewezen