Te huur

Op dit moment staan de volgende objecten te huur of komen binnenkort te huur.

Winkelruimte Vlietlaan 42A

Ben jij op zoek naar een mooie winkel in Kralingen? Dan hebben wij de perfecte ruimte beschikbaar op de Vlietlaan 42 A in Rotterdam. 
 
De Vlietlaan is onderdeel van een winkelcentrum in de wijk Kralingen West. Boulevard Kralingen bestaat uit de Vlietlaan, Frits Ruysstraat, Weteringstraat en de Goudse Rijweg. In dit gebied is er voor gekozen om de ondernemersvereniging die actief is, mee te laten denken met de straat en ook de invulling ervan.
 
Boulevard Kralingen is een winkelgebied bij uitstek waarin mooie en uiteenlopende winkelconcepten zijn gevestigd. Zo hebben Albert Heijn, Jordy’s Bakery en tientallen andere succesvolle winkels er hun plek gevonden, welke voor veel loop zorgen. 
 
Voor de deur is voldoende betaalde parkeergelegenheid en op loopafstand is een tramhalte gevestigd. Ook de twee Metrostations Oostplein en Gerdesiaweg maken deze ruimte prima bereikbaar voor bezoekers.
 
Beschikbaar perPer direct
Huur per maand, ex. BTW€ 735,-

Verhuurder: Woonstad Rotterdam. Meer informatie

Flexibele standplaats Vlietlaan

De flexibele standplaats is bedoeld voor tijdelijke (op dagbasis) plaatsing van een kraam of wagen voor de verkoop van (vers)waren. Je hoeft zelf geen vergunningen aan te vragen. De vergunning staat op naam van onze BIZ en de wij zorgen voor de exploitatie en betaling van alle heffingen. Dit maakt het mogelijk snel te schakelen! De belangrijkste voorwaarden die de gemeente stelt: Er mag niet worden gefrituurd of gebakken ivm met mogelijke schade aan de bomen. De kraam of wagen is maximaal 15 m2 inclusief luifels e.d. De kraam of wagen moet dagelijks 1 uur na sluitingstijd volledig zijn verwijderd. De gehele opsomming aan voorwaarden kunnen we op verzoek sturen bij interesse.

Standplaats Vlietlaan thv 28
Huurprijs: €50,- per dagdeel

Interesse? Neem contact op via info@boulevardkralingen.nl

Verhuurders winkelgebied Boulevard Kralingen