Te huur

Op dit moment staan de volgende objecten te huur of komen binnenkort te huur.

Te huur: Mooie winkelruimte aan de Weteringstraat 332

Representatief gelegen winkelruimte aan de Weteringstraat 332 te Rotterdam gelegen in stadsdeel Kralingen, op steenworp afstand van het stadscentrum van Rotterdam.

Deze winkelruimte van 55m2 bevindt zich in het winkelgebied. Tot dit (wijk)winkelcentrum behoren behalve de Weteringstraat ook de Frits Ruysstraat, de Vlietlaan en de Goudse Rijweg. Kralingen-West kent een groot aantal voorzieningen. Een keur aan winkels, restaurantjes en speciaalzaken typeren de omgeving. Met het gemak van Albert Heijn om de hoek, op de Vlietlaan, voor je dagelijkse boodschappen. Verse ingrediënten haal je natuurlijk gewoon bij je vertrouwde speciaalzaken of op de markt in het centrum van Rotterdam. Met de fiets ben je er binnen 5 minuten! 
Dankzij de metrolijn die door Kralingen loopt, is er een snelle verbinding met de omliggende wijken en met het stadscentrum. 

Wat kost het
De huurprijs bedraagt € 695,00 per maand exclusief BTW.

Wat krijg je ervoor
Een nette winkelruimte op de begane grond met een oppervlakte van ongeveer 55 m2. We zorgen ervoor dat de ruimte netjes aan je opgeleverd wordt, met toilet en keukenblok. De winkel is ruim van opzet en in grote mate voorzien van daglichttoetreding.  

Wanneer kan je erin
De ruimte is direct beschikbaar.  
Als je interesse hebt ontvangen wij graag je bedrijfsplan. Dit kun je sturen naar bog@woonstadrotterdam.nl

Parkeren
Voldoende (betaald) parkeergelegenheid.

Waarborgsom
Dit bedrag is gelijk aan drie keer de maandhuur inclusief BTW die we met elkaar afspreken in het huurcontract.

Omzetbelasting
Wij verhuren het liefst met BTW. Als je als huurder niet BTW plichtig bent, dan wordt de huurprijs verhoogd met 6% om ons nadeel bij de Belasting te dekken.

Meer informatie

Flexibele standplaats Vlietlaan

De flexibele standplaats is bedoeld voor tijdelijke (op dagbasis) plaatsing van een kraam of wagen voor de verkoop van (vers)waren. Je hoeft zelf geen vergunningen aan te vragen. De vergunning staat op naam van onze BIZ en de wij zorgen voor de exploitatie en betaling van alle heffingen. Dit maakt het mogelijk snel te schakelen! De belangrijkste voorwaarden die de gemeente stelt: Er mag niet worden gefrituurd of gebakken ivm met mogelijke schade aan de bomen. De kraam of wagen is maximaal 15 m2 inclusief luifels e.d. De kraam of wagen moet dagelijks 1 uur na sluitingstijd volledig zijn verwijderd. De gehele opsomming aan voorwaarden kunnen we op verzoek sturen bij interesse.

Standplaats Vlietlaan thv 28
Huurprijs: €50,- per dagdeel

Interesse? Neem contact op via info@boulevardkralingen.nl

Verhuurders winkelgebied Boulevard Kralingen