Panda Pizza
Restaurant

Een uitgebreide verbouwing ging eraan vooraf maar sinds kort is Panda Pizza geopend. Matthijs Buurs en Zine Zouggari gingen op culinaire ontdekkingsreis. “Allebei foodies.” In Londen maakte de Napolitaanse pizza diepe indruk op hen en vervolgens reisden ze naar Napels, om uit te vinden hoe de Napolitaanse pizza dient te worden bereid. In Napels maakten ze kennis met de Italiaanse meesterbakker Mimmo Barletta. Het plan om Napolitaanse pizza’s te gaan bakken in Nederland, kreeg vorm. Mimmo Barletta doet mee, vanuit Napels.

Bestel, haal af of kom gezellig een Pizza eten in Panda Pizza aan de Gerdesiaweg. De bezorging wordt nog geregeld. De openingstijden: woensdag t/m vrijdag 17.30 tot 21.30 uur, zaterdag en zondag 17.30 tot 22.00 uur. Maandag en dinsdag gesloten.

Gerdesiaweg 347 3061 RV Rotterdam 010 – 303 1980
info@pandapizza.nl | www.pandapizza.nl | Kijk ook op Instagram