Nieuw: De Noodknop

Veel winkels hebben camera’s. Daar gaat een preventieve werking van uit. Maar bij een agressieve klant, hartstilstand, ongeval, brand, diefstal of vandalisme heb je direct hulp nodig. Daarvoor is De Noodknop. Met 1 druk op een knop heb je dan direct hulp van omringende ondernemers of de beveiliging.

De Noodknop is een alarmsysteem speciaal voor ondernemers in een winkelgebied. Het is eenvoudig maar doeltreffend. In een noodsituatie is het voor de winkelier die het overkomt niet altijd mogelijk zelf 112 te bellen. Denk hierbij aan bedreiging of een situatie waarbij je de zaak niet wilt laten escaleren.

Hoe werkt het?
Een winkelier in een noodsituatie drukt op de noodknop.
In omliggende winkels gaat direct de telefoon (vast of mobiel) over.
Zij horen wie de noodknop heeft ingedrukt zodat ze 112 kunnen bellen en te hulp kunnen schieten.

Naast de kosten voor de noodknop en de installatie zijn er ook abonnementskosten. Omdat wij erg enthousiast zijn over deze dienst, en we weten dat veel winkelcentra hieraan meedoen, zijn we met de leverancier in gesprek gegaan om de dienst collectief en met een aanzienlijk korting te kunnen afnemen. Mogelijk kunnen we ook nog subsidie krijgen. We moeten dan eerst weten hoeveel ondernemers er mee willen doen. De Noodknop zullen we dan kosteloos kunnen aanbieden voor onze ondernemers.

Wil je ook meedoen en De Noodknop in je winkel, stuur dan in reply op deze een e-mail met je naam en telefoonnummer. Wij zullen dan zodra we voldoende aanmeldingen hebben je op de hoogte brengen.