Boulevard Kralingen presents “Fusion Festival” 

Zet het vast in je agenda en doe mee!

16 december laten we door Better Together een groots evenement organiseren onder de naam ‘Fusion Festival. Fusion= samensmelting van alle culturen die de wijk rijk is, van alle verschillende ondernemers die aangesloten zijn en de bewoners. 

Muziek en dans, kunst en cultuur, workshops, verschillende drink & food punten (bij voorkeur met onze eigen horeca) staan op het programma. Het zal een ontdekkingstocht worden naar al het unieke wat ons winkelgebied te bieden heeft. Ook voor de kinderen zal er met begeleiding veel te doen zijn, zoals springkussens, grabbelton, schilderen, knutselen, enz.

Het belooft een fantastische dag te worden voor groot en klein, ondernemers en bewoners.

Ondernemers die mee willen doen met bijvoorbeeld een kraam, een drink & food punt of andere ludieke actie kan contact opnemen met de werkgroep evenementen (marcom@boulevardkralingen.nl). Eventuele vergunningen voor tijdelijke terrasuitbreiding of een buitenbar wordt door de organisatie geregeld.

Het wordt tegen die tijd groots aangekondigd in kranten, met posters en op social media, en er zal een persbericht uitgestuurd worden. We verwachten dan ook veel aanloop in ons winkelgebied, dus bereid je voor op een extra drukke dag.