Nieuwe subsidieregelingen nog niet gereed

De Gemeente Rotterdam is vorig jaar gestart met een herziening van de subsidieregelingen. Helaas duurt dit veel langer dan verwacht waardoor we voor wat uitdagingen staan. Begin dit jaar hebben we een aantal offertes aangevraagd voor o.a. onderhoud plantschalen, bloembakken, baskets, marketingcampagnes, evenementen en nog wat zaken die we pas mogen gunnen als deze zijn goedgekeurd en de subsidies zijn toegekend.

We hebben gevraagd om een versoepeling van deze regel omdat wij zaken moeten gaan plannen en de leveranciers niet onnodig lang aan het lijntje willen houden. Ook krijgen leveranciers mogelijk een probleem om op tijd te leveren. De kans dat de Gemeente op ons verzoek ingaat is echter helaas erg klein. Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer de nieuwe subsidieregelingen gereed zijn.