Details
Mode

An eye for detail to inspire you. An eye on each other to spread love.

In de nieuwe conceptstore/galerie Details in Rotterdam komen kunst, mode en lifestyle samen. De Rotterdams-Kaapverdiaanse onderneemster Roos Rodrigues wil met Details een platform bieden aan jong, creatief talent.

Naast exclusieve mode en accessoires, gemaakt door jonge designers uit binnen- en buitenland, zal er in Details ook beeldende kunst worden verkocht. Om de twee maanden krijgen nieuwe kunstenaars de kans om te exposeren. De Nederlands-Surinaamse kunstenares Suzanne Harkhoe (Instagram: @suzalism) zal aftrappen met de eerste tentoonstelling. Laten we spreken in tongen die we niet zullen onthouden. Haar werk kenmerkt zich door een zoektocht naar de concepten ‘identiteit’ en ‘vrijheid’.

Frits Ruysstraat 42D
3061 MG Rotterdam

Openingstijden:
Do tm zaterdag van 11 – 17 uur

info@details-rotterdam.nl
Website: Details-rotterdam.NL
Ook te vinden op:: Instagram

Klik op ‘Grotere kaart bekijken’ voor contact, website en meer informatie.