Nieuwe ondernemer Cakecadeau


Overheerlijke cakes, donuts & cookies die door de brievenbus passen. Bezorgd door heel Nederland op jouw gewenste moment.

Cake Cadeau is opgezet door Jeff & Wendy, twee geboren ondernemers met een hart voor de horeca. Na een succesvolle bar openden wij in 2017 Daily, een broodjeszaak op de Kop van Zuid in Rotterdam. Hier stonden luxe belegde broodjes centraal, met daarnaast de koffie en onze overheerlijke kaneelcake. Deze kaneelcake werd een bestseller in Daily, waardoor we op het idee kwamen om nog meer cakes te gaan maken!
We zijn gaan brainstormen over hoe we de cakes sneller bij de mensen konden krijgen en vanuit daar ontstond het idee ; Cake Cadeau, de overheerlijke cake die door de brievenbus past.
Hoe meer we erover gingen praten met verschillende partijen, hoe meer enthousiaste reacties we kregen. De bestellingen kwamen al snel binnen en merkten dat we moesten opschalen naar een grotere locatie.
In mei 2021 openden we de nieuwe locatie voor Cake Cadeau, in Kralingen aan de Weteringstraat. Hier worden alle cakes, donuts & cookies met liefde gemaakt en verstuurd. Vanaf januari 2022 zul je hier ook terecht kunnen voor onze heerlijke lekkernijen samen met een kop koffie. 

Kom gezellig langs om te proeven of bestel jouw favoriet online, voor jezelf of een ander!

Weteringstraat 336
Website http://www.cakecadeau.nl

Klik op ‘Grotere kaart bekijken’ voor contact, website en meer informatie.