Sint en Piet komen naar Boulevard Kralingen

Hij komt, hij komt…. Op zaterdag 20 november en zaterdag 4 december verwachten we hoog bezoek! Sinds afgelopen week is de goedheiligman weer in het land en hij kan Boulevard Kralingen natuurlijk niet overslaan!

Op zaterdag 20 november verwachten we twee vrolijke Pieten in Boulevard Kralingen. De Pieten lopen door de Frits Ruysstraat en de Vlietlaan. Deze Pieten nemen graag je verlanglijstje aan en nemen deze mee naar het pakhuis. En wie zoet is, krijgt lekkers!

Op zaterdag 4 december komt Sinterklaas, met zijn Pieten, hoogstpersoonlijk het verlanglijstje van je aannemen! Zing je nog een liedje voor de Sint?

20 november en 4 december van 13:30 tot 15:30 kan jij jouw verlanglijstje inleveren. Deze kun je ophalen bij Mijn Hemeltje, Het Rotterdams Warenhuis, Bloemen & Kadoshop Maja, Slagerij T-bone of Casa Reinders of download deze hier.