Tulay
Gordijnen en Meubelstoffen

 ‘Het ambachtelijke van mijn vak, daar houd ik van’
Het grootste assortiment gordijn- en meubelstoffen in Rotterdam.

Bij Naaiatelier Tulay heb ik het grootste assortiment gordijnstoffen, vitrages en meubelstoffen van Rotterdam. In de winkel is er de keuze uit maar liefst 5.000 verschillende soorten stoffen van diverse merken. Naast raamdecoratie maak ik ook veel kussens en kussenstoffen, van vulling tot speciaalstoffen. Ik maak deze voor binnen en voor buiten: denk dan aan bootkussens of terraskussens. Een breed palet dus.

In onze winkel hebben we maar liefst 5.000 verschillende soorten stoffen.

TULAY
 
Frits Ruysstraat 63d
3061MD ROTTERDAM / Kralingen
 
010- 242 00 88    –   06 27057731
info@tulay.nl
 
Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag: 9:00 – 17:00

 

Klik op ‘Grotere kaart bekijken’ voor contact, website en meer informatie.