Maja
Bloemen & Kadoshop

Mooie prijzen, en altijd een boeket kunnen maken naar wens. Dat is wat ik belangrijk vind als ondernemer. Ik ben dit jaar gestart met Bloemen & Kadoshop Maja. We zijn 7 dagen per week open en hebben een breed aanbod bloemen, planten, en cadeau-artikelen, zoals kaarsen en windlichten. 

Ik zit al 15 jaar in de bloemen, sinds mijn opleiding bloemschikken. Tot voor kort werkte ik bij een andere bloemenzaak, en ik wilde graag iets voor mezelf beginnen. Ik vond dat ik meer in mijn mars had. Daarnaast wilde ik graag in de buurt werken waar ik zelf woon, en samen met mijn moeder. Zij staat ook in de winkel. en samen doen we ook trouw- en rouwboeketten. 

“Ik wilde graag in de buurt werken waar ik zelf woon, en samen met mijn moeder. ”

Naast dat ik in de winkel sta, geef ik workshops bloemschikken voor kinderen bij de Arentschool, in het Jaffahof. Een uurtje na schooltijd, als onderdeel van het programma naschoolse activiteiten. Overigens vinden de ouders van de kinderen het ook heel leuk! 

Als een klant iets graag wil hebben en het is niet in de winkel, kijk ik of ik het kan bestellen. Ook bezorgen we aan huis. Uiteraard vind ik het leuk te merken dat klanten graag terugkomen bij ons. Ik vind het belangrijk dat we goede bloemen hebben; we gaan 3 keer per week naar de veiling en we leveren een ‘7-dagen versgarantie’. Ik zeg ook altijd: staan ze niet goed, breng ze gewoon bij ons terug.

Ik vind het heel leuk om met buurtbewoners te kletsen in de winkel, mensen maken hier echt de tijd voor. Dat maakt het ondernemen aan Boulevard Kralingen zo aantrekkelijk. Zelf doe ik ook mijn boodschappen hier. Ik haal wel eens een patatje bij Goudse Friet. Kip haal ik bij Maktouba. En Stichting BONT komt hier ook wel eens een bloemetje halen.

Klik op ‘Grotere kaart bekijken’ voor contact, website en meer informatie.