OPEN Rotterdam: Revival Boulevard Kralingen (VIDEO)

OPEN Rotterdam: Revival Boulevard Kralingen (VIDEO)

Onlangs was OPEN Rotterdam op Boulevard Kralingen! De Rotterdamse omroep maakte een korte reportage over de veranderingen in ons winkelgebied.

Kwaliteit gebied verbeteren

Boulevard Kralingen is het winkelgebied rond de Vlietlaan, Frits Ruysstraat, Goudse Rijweg en Weteringstraat. De gemeente Rotterdam, wooncorporatie Woonstad Rotterdam, de ondernemers en bewoners sloegen in 2016 de handen ineen om de kwaliteit van het gebied te verbeteren.

Schoonste Winkelstraat van Rotterdam

Die inspanningen leidden binnen twee jaar tot een gebied dat al snel werd verkozen tot de Schoonste Winkelstraat van Rotterdam. Het gebied wordt ook goed gewaardeerd door bewoners, bezoekers en ondernemers.

Ondernemen aan BLVD Kralingen

In de reportage van OPEN Rotterdam vertelt procesregisseur Aat Biesheuvel over het werk van de alliantiepartners. Onderlinge samenwerking is daarbij enorm belangrijk gebleken.

Ook komen drie ondernemers aan het woord. Cheryl Buurman van Cheryl B Styling (Vlietlaan), Chahid Ohdifa van Vishandel Atlas (Goudse Rijweg) en Joren Bakker van De Patatbakkert (Frits Ruysstraat) vertellen hoe zij het ondernemen in het gebied ervaren –en wat volgens hen zo aantrekkelijk is aan BLVD Kralingen.

Bekijk de video hier