Knappe knippers op Boulevard Kralingen

Zo vlak voor de kerstdagen toe aan een feestelijke nieuwe coupe? Dan moet je zeker nog even langskomen op Boulevard Kralingen: er zijn onlangs twee nieuwe knippende en kappende ondernemers gestart! In dit nieuwsbericht stellen we ze vast aan je voor.

CultHair – Frits Ruysstraat 28a

Topstyliste Eugenie Boessen en kleurspecialist Patrick van Timmeren besloten samen hun droom van een eigen kapperszaak waar te maken. Daarbij kwamen ze in hun zoektocht uit aan de Boulevard Kralingen. Hun keuze viel op dit gebied vanwege de gezellige sfeer en de verzameling van speciaalzaken en ambachtelijke ondernemers.

Hun zaak is er voor iedereen, maar ze richten zich in het bijzonder op mensen die graag net wat meer aandacht aan hun kapsel willen besteden. Dat uit zich niet alleen in de kwaliteit die ze leveren en passie voor hun vak, maar ook in de speciale keuze van de haarproducten. Alle producten zijn PETA-gecertificeerd en dus niet op dieren getest en bevatten zo min mogelijk schadelijke stoffen, zodat ook jouw hormoonhuishouding niet wordt verstoord. De tubes van de verf worden allemaal gerecycled.

Voor een verantwoord kapsel ben je bij Cult Hair aan de Frits Ruysstraat dus in goede handen. Ze zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van van 08.30 tot 14.00 uur.

Fabian Garcia Classic Barbershop – Frits Ruysstraat 22d

Tijdens het openingsfeest op 1 december was oud-international en Feyenoordtrainer Roy Makaay van de partij: een goede kennis van barbier Fabian Garcia. Fabian leerde de kunst van knippen bij Schorem aan de Nieuwe Binnenweg, inmiddels een wereldwijd begrip in het knippen van herenkapsels.

Inmiddels reist Fabian al geruime tijd de wereld over om barbiers technische workshops te geven –en nu strijkt hij neer in Rotterdam met zijn eigen barbershop. Aan de Frits Ruysstraat 22d op Boulevard Kralingen vonden hij en zijn echtgenote Gabriela de ideale locatie voor de kapperszaak.

Wil je een afspraak maken, stuur een bericht via Whatsapp (+31 619421413) of kom even langs in de winkel. Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van 10:00-18:00 uur; vrijdag van 12:00-21:00 uur, zaterdag van 9:00-16:00 uur.