BLVD-ondernemer Veggie genomineerd voor Beste nieuwe restaurant van Rotterdam!

Allemaal stemmen: ondernemer Monica Carneiro van Veggie – Vegan Coffee House is genomineerd voor de titel ‘Beste nieuwe restaurant van 2018’ door De Buik van Rotterdam! Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! 

Over Veggie

Sinds maart 2018 is Veggie gevestigd op BLVD Kralingen, aan de Frits Ruysstraat 16a. Het gezellige hoekpand met de uitnodigende zitjes wordt door veel mensen van binnen en buiten Rotterdam gevonden. Bij Veggie kun je terecht voor een smakelijke vegan maaltijd of versgemalen Braziliaanse koffie.

Jordy’s Bakery zit aan de Vlietlaan en staat zaterdag 15 september op Rotterdam Proeft Boulevard Kralingen

Stem nu!

Vind jij net als wij dat Veggie de titel ‘Beste nieuwe restaurant van 2018’ verdient? Nog tot en met 31 december 2018 18:00 uur kun je via deze speciale website van De Buik van Rotterdam stemmen op Veggie.