Vier straten, vier smaken

Boulevard Kralingen is een winkelgebied met ruim 80 ondernemers waar ambachtelijkheid volop aanwezig is. Het gebied telt vier straten met veel diversiteit. Horecagelegenheden, beauty- en gezondheidssalons, modewinkels, kappers, en dienstverleners. Je kunt er altijd terecht voor je dagelijkse boodschappen bij supermarkten, warme bakkers, slagers en een viswinkel. Er zijn ook een aantal delicatessenzaken waar je meteen van een kopje koffie, thee, gebak of een lunch kunt genieten. Zoek je een bijzonder cadeau dan ga je dat hier zeker ook vinden. Laat je verrassen!

Het bijzondere alledaagse

Een bloemetje? Een broodje of een drankje op een terrasje? Lekker uitgebreid uit eten in een van de restaurants? Nieuwe kleding scoren in onze modewinkels, of juist je kleding laten repareren? Een gers nieuw kapsel of jezelf laten verwennen in een van de salons? Het is allemaal mogelijk!

Na een bezoek aan de boulevard ga je zeker niet met lege handen naar huis. Er is een divers aanbod uit alle windstreken van de wereld. Typisch Rotterdams en toch met een eigen tint.

Evenementen

Enkele keren per jaar organiseren de ondernemers van Boulevard Kralingen evenementen om een groter publiek aan te spreken en de buurt iets extra’s te geven. Op onze website vind je welke evenementen bij ons in de straten worden georganiseerd.

Heb je interesse in deelname of heb je een goed idee voor een evenement? Neem contact met ons op via info@boulevardkralingen.nl

Ontdek onze...

Buurtwinkels en supermarkten,
delicatessen- en verswinkels,
bloemen- en kadowinkels,
modewinkels en outletstores,
kinder- en speelgoedwinkels,
kunst- en new-age winkels,
kappers- en schoonheidssalons,
acupunctuur- en gezondheidssalons,
woninginrichting en ateliers,
restaurants, snackbars en cafés,
en overige dienstverleners.

Bereikbaarheid

Tramlijn 7 stopt op halte Vlietlaan, zo’n beetje midden in ons gebied. Metrolijnen A, B en C stoppen bij metrohalte Gerdesiaweg: deze halte ligt op circa 5 minuten lopen.

In ons gebied is het parkeerzone 633. Hier geldt een shop & stoptarief van €0,10 voor het eerste half uur en daarna €0,50 per 18 minuten. Het is betaald parkeren van 09.00 – 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag.