Nieuwe ondernemers

Panda Pizza
Gerdesiaweg/Frits Ruysstraat

Een pizzeria waar je kunt zitten, kunt afhalen en laten bezorgen. Bevlogen mannen die de ambitie hebben om de kwalitatief beste pizza van Rotterdam te maken voor een voor iedereen betaalbare prijs. Op dit moment is de verbouwing in volle gang.

Juwelier Zergeran
Vlietlaan 28c

Sinds kort heb ik mijn deur geopend op de vlietlaan als juwelier . Verkoop van goud en reparaties van goud. Mocht er iemand vragen hebben kom dan een keer gerust langs, ook zomaar voor op de koffie om kennis te maken.

Bikes & Records
Frits Ruysstraat 61

  • Custom fietsen bouwen/verkopen
  • Losse onderdelen verkopen
  • Reparaties & Onderhoud
  • Workshops geven
  • Kleine koffie corner
  • Klein rekje met kleding & accessoires verkoop
  • Fietstochten organiseren

Wij wensen deze ondernemers van harte welkom en veel succes!