Golfclub Kralingen 40 jaar

Naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van de golfclub en het 90-jarig bestaan van de golfbaan gaat de club uitkomen met een uniek lustrum magazine!

Een magazine met een sportief, maatschappelijk én zakelijk karakter.

In deze 60 pagina’s tellende glossy blikken we samen met voorzitter Léon Wever vooruit op het nieuwe golfjaar, we duiken in de rijke historie en unieke locatie van de golfbaan én we zetten de vele vrijwilligers van Golfclub Kralingen in de spotlight!

Daarnaast hebben we hebben uitgebreid aandacht voor de Golfweek met o.a. het Rotterdams Golf Open, er komen diverse leden en ondernemers aan het woord en we laten de vele sportieve en zakelijke mogelijkheden zien die de golfbaan te bieden heeft.

Kortom, een hele bijzondere uitgave voor iedereen die Golfclub Kralingen een warm hart toedraagt!

Voor de beeldvorming is de laatste editie te bekijken via de volgende link: https://gckralingen.edities.nl/golfeninkralingen/zomer2021.

Het magazine zal op naam worden verstuurd aan alle leden, businessclubleden, sponsoren en het bedrijfsleven in de regio. Daarnaast zal het magazine het hele jaar beschikbaar zijn voor de bezoekers op de club en zal het worden gebruikt bij diverse evenementen.

Wil je prominent vermeld worden?

Boulevard Kralingen zal in deze jubileumuitgave een advertentie plaatsen. Wil je prominent vermeld worden onderaan de advertentie, stuur dan uiterlijk 29 maart een e-mail naar info@boulevardkralingen.nl met je bedrijfsnaam, korte leus en je (winkel)adres zoals je vermeld wilt worden. Let op: het aantal vermeldingen is beperkt. De advertentie zal professioneel worden opgemaakt door Reclamebureau 390.