Uitnodiging 8 november: Hart voor de Winkelstad

Beste ondernemer,

Op 8 november organiseert de Gemeente Rotterdam Hart voor de Winkelstad: hét evenement speciaal gericht op de ondernemers en vastgoedeigenaren van Rotterdamse winkelgebieden. Laat je bij de infomarkt adviseren over actuele onderwerpen als energiebesparing, personeelswerving en de Zero Emissie Zone, maak kans op een gratis duurzaamheidsscan, sluit aan bij een van de inspiratiesessies en ontmoet andere winkeliers, horeca-, en vastgoedeigenaren uit de verschillende wijken. Zie bijlage voor meer informatie over het programma.

Wanneer: 
dinsdag 8 november, 16.30 – 20.00 uur (vrije inloop)
Waar
: Kamer van Koophandel, Blaak 40
Toegang: 
Gratis. Wel aanmelden via deze link.

Natuurlijk hopen we zoveel mogelijk ondernemers te bereiken. Voel je dan ook vrij om deze uitnodiging door te sturen binnen je netwerk.

Tot snel!

Download programma-informatie