Marketing Campagnes

Zoals eerder aangekondigd gaan we meer inzetten op naamsbekendheid en hebben daarom een aantal nieuwe marketing campagnes gestart om meer consumenten naar Boulevard Kralingen te bewegen.

Online:
We zijn een Google campagne gestart met een groot aantal verschillende Google ads. Samen met specialisten van Google worden de resultaten hiervan wekelijks geanalyseerd en bijgestuurd.

Daarnaast hebben we een aantal informatieve websites over Rotterdam aangeschreven die winkelcentra vermelden en speciale winkeltips geven, en verzocht om plaatsing van Boulevard Kralingen.

Havenloods:
We starten met een maandelijkse paginagrote advertentie in de Havenloods Kralingen-Crooswijk. De Havenloods heeft een groot bereik, en de samenwerking zal ook leiden tot extra aandacht van de redactie en journalisten bij activiteiten. De advertenties worden professioneel opgemaakt door reclamebureau390. Wil je een opvallende vermelding met een speciale actie, dan kan dat ook. De bijdrage voor een opvallende vermelding bedraagt €50,- per uitgave. Stuur een e-mail naar info@boulevardkralingen.nl dan nemen de mensen van de werkgroep contact met je op om je wensen te bepreken.