Paasfeest en borrel

Zaterdag 16 april was er het Paasfeest en de kwartaalborrel.

Het Paasfeest met echte paashazen die in de straten door ouders en kinderen werden gevolgd was een succes. Ook zijn een aantal winkels bezocht en zijn er paaseitjes en ballonnen uitgedeeld. Er zijn ook veel tekening ingeleverd bij de paashaas voor de tekenwedstrijd. Foto’s en prijsuitreiking worden binnenkort op social media gedeeld.

De opkomst bij de borrel was helaas niet zo groot. We hebben een aantal afmeldingen gekregen omdat men al andere afspraken had. Dat leert ons dat we het volgende keer eerder moeten plannen en communiceren. Mogelijk was het paasweekend ook niet zo’n goed moment. Hoe dan ook, de borrel was in elk geval toch wel heel gezellig!

Met dank aan onze gastheer Ernst van Café de Klapdeur die én met ons heeft meegedaan én ons uitstekend heeft bediend met hapjes en drankjes; een echte vakman!