Spullenhulp Kralingen heeft jullie hulp nodig

Heavenly Cupcakes is een andere weg ingeslagen/ Spullenhulp Kralingen heeft jullie hulp nodig.

Jullie kennen mij en Heavenly Cupcakes denk ik allemaal wel als Vegan Bakery op de Vlietlaan. Ongeveer een maand geleden ben ik gestopt met de Bakery. Onder dezelfde naam en op dezelfde locatie (en dezelfde eigenaar) ben ik een conceptstore met kringloophoekje begonnen.

Ook heb ik Spullenhulp Kralingen opgezet. Met de Spullenhulp help ik mensen die dat nodig hebben. Niet iedereen die onder de armoedegrens leeft komt in aanmerking voor de Voedselbank, er zijn heel veel mensen die tussen wal en schip vallen. Juist voor die mensen heb ik de Spullenhulp opgezet.

Waar ik voornamelijk mee help zijn essentiële spullen zoals verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen, luiers, houdbare levensmiddelen, kleding, enz. Ik heb een Facebookpagina Spullenhulp Kralingen, waarop ik zet wat er is en waar we behoefte aan hebben. Daarnaast wil ook graag wat extra kunnen doen als mensen (en hun kinderen) jarig zijn, met Pasen, Moederdag, dat soort dagen.

Ik ben volledig afhankelijk van giften. Graag zou ik jullie hierbij willen betrekken. Heb je winkeldochters die niet meer verkopen, producten die je niet meer kunt verkopen omdat de verpakking kapot is, ontbreekt, verkeerd is of om andere redenen. Heb je levensmiddelen (houdbare) die bijna of helemaal over de datum zijn en daardoor niet verkocht kunnen worden? Overschotten die al afgeschreven zijn maar nu stof staan te happen? Jullie snappen denk ik wel wat ik bedoel. Breng ze dan ajb naar mijn winkel (wil ze ook wel ophalen hoor). Ik zal er dan voor zorgen dat ze goed terecht komen. Als je dat wilt zal ik uiteraard altijd vermelden op de Facebookpagina van wie ik wat gekregen heb en je kunt er ook altijd visitekaartjes/leaflets o.i.d. bijdoen.

Kortom, help mij te helpen!

Alvast ontzettend bedankt.